Zijn de producten organisch?
Ja de producten zijn 90-95% organisch de ingredienten zijn afkomstig uit natuurlijke oorsprong.

Zijn de haarproducten CG?
Er is één product dat voldoet aan de cg methode dat is de Kerasilk curl cream.

Zijn de producten veganistisch?
Alle haarproducten zijn veganistisch en zijn dierproefvrij.

Kan ik hulp krijgen als ik niet weet wat ik nodig heb?
Ja, je kunt altijd een mail sturen naar info@deonlinehaarcoach.nl met je vraag en dan zullen wij je helpen. Het is belangrijk dat je een foto van je krullend haar stuurt zonder product erin zodat wij de natuurlijke krul kunnen zien. Vermeld erbij wat voor jou belangrijk is en hoe je de krul graag wil zien. We hebben verschillende producten samengesteld op de pagina, ga naar de begin pagina en klik op shampoo en verzorging of stylingproducten.

Zijn de producten voor elk haartype?
De producten zijn speciaal geselecteerd voor krullenbollen of als je slag in het haar hebt. We hebben geen producten voor coily haar. Alle producten zijn voor ieder haardikte en ook als je een gevoelige, jeukende huid hebt of last hebt van haaruitval.

Hoelang doe je met een product?
De producten zijn sterk geconcentreerd, dat wil zeggen dat je maar kleine hoeveelheden hoeft te gebruiken. Daarom kun je dus ook langer met je haarproducten doen. Hoelang je met een product doet dat is afhankelijk van hoe vaak je het haar wast en de haarlengte en haardikte.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Door [bestellen en betalen] te selecteren vraag je direct toegang tot aankoop, je hebt dan 14 dagen bedenktijd. Wil je de producten toch liever niet, helemaal geen probleem je mag het dan retouren nadat je ons een email hebt gestuurd met de reden, nadat wij jou een bevestiging sturen kun je de producten retouren op eigen kosten. Nadat wij jou pakket in goede orde hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde bedrag terugstorten. Let op, de producten mogen niet geopend zijn anders vervalt het recht op teruggave.