Curl essentie

Een goede haarverzorging is de eerste stap om je krullen en je haar in de juiste conditie te krijgen.Wanneer je krullen te droog zijn, kan de opname van het stylingproduct afnemen en daardoor niet het gewenste resultaat bereiken.

Deze set is geschikt voor dun haar, haaruitval, brekend haar en futloos haar. De producten zijn organisch, veganistisch en colorprotect.

Deze set is veganistisch en het haarmasker is tegelijktijdig te gebruiken als een conditioner waardoor je een 2- in- 1 effect hebt.

Deze set is een lichte verzorging en is geschikt voor alle haardikte en krulsterktes. Het bestaat uit een shampoo, conditioner en een spray om een goede doorkambaarheid te krijgen. Deze producten zijn veganistisch, organisch en color protect.

Deze set is organisch en veganistisch en zeer geschikt voor de intensieve geverfde haarkleuren, rood en koper.

Deze producten zijn organisch en veganistisch en zijn naast dat ze geschikt zijn voor de normale en sterke haarkrul ook geschikt als je haar extreem droog is bijvoorbeeld na een ontkleuring. Met deze producten kan je krul uitzakken als je een normale sterkte hebt bij extreem gekruld haar zakt het bijna niet uit. De balm is uitermate geschikt als je het haar extra wil voeden na een wasbeurt, dit is een leave-in product.