“Mijn krullenreis begon met schaamte en onzekerheid over mijn natuurlijke haartextuur en dunne haren. De mooie reis heeft mijn haar goed gedaan en elke stap groeide mijn zelfvertrouwen en een positief gevoel. Mijn krullen en ik stralen weer.”

#deonlinehaarcoach


“Wat een verschil, ik ben blij dat ik heb doorgezet.”

Ee krullenreis gaat niet zonder slag en stoten de ene keer zit je krul wel en de andere keer niet. De kunst is om je krul en je haar te leren begrijpen. Is alles wat ik gebruik Cg methode. Nee, ik gebruik er slechts een deel van. Ik ben overtuigd dat je als je meer kennis krijgt over je haar dat je gaat inzien wat je haar nodig heeft.

” Van slag naar krullend haar: mijn persoonlijke reis naar krullenbegrip en zelfvertrouwen. “

Mijn haarreis begon met de wens om mijn zwakke lokken te transformeren. Door mijn zoektocht ontdekte ik dat mijn haar behoefte had aan een speciale aanpak, vooral met betrekking tot het gebruik van organische en goede ingrediƫnten in producten. Gedreven door de drang om mijn haar te redden, dook ik dieper in mijn onderzoek.

Ik realiseerde me dat mijn krullen een speciale aanpak vereisten. Ik experimenteerde met mijn eigen haar, hield een logboek bij en leerde de subtiele behoeften van mijn krullen kennen. Deze reis vereiste geduld en toewijding, maar uiteindelijk begon mijn haar te stralen zoals nooit tevoren. Eindelijk was er een krul in plaats van een slap slagje in het haar en ik had een mooie bundeling in het haar.

Mijn eigen transformatie inspireerde me om mijn kennis te delen. Ik begrijp nu de unieke behoeften van krullen en de reis naar krullenbegrip. Daarom ben ik online haarcoach opgestart, om anderen krullenbollen te helpen met dezelfde reis. Ik bied geselecteerde producten aan en een schat aan kennis om jouw krullen te laten stralen.

Met geduld, begrip en de juiste aanpak kunnen ook jouw krullen weer tot leven komen. Samen kunnen we de weg naar zelfvertrouwen en prachtige krullen bewandelen. Ben je klaar voor jouw krullenreis?”

Liefs Angela

Biografie Angela Scheffer Bloemers

Angela Scheffer Bloemers, oprichter van De Online Haarcoach en Angela’s Hairstyle, is gedreven door een diepe missie: vrouwen helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen door middel van hun haar. Met een scherp analytisch vermogen en een empathisch oor heeft Angela een uniek talent ontwikkeld om haarproblemen te identificeren en de verborgen behoeften van haar klanten te herkennen.
Haar passie gaat verder dan alleen het knippen van haar; het gaat om het creƫren van een gevoel van zelfverzekerdheid en eigenwaarde. Angela gelooft sterk dat wanneer vrouwen zich goed voelen over hun haar, dit een diepgaand effect heeft op hun algehele welzijn. Het is niet alleen een kwestie van uiterlijk, maar ook van innerlijke kracht en geluk.
Ze ziet het als haar missie om vrouwen te helpen bij hun haartransformatie, waarbij ze zichzelf mogen zijn en stralen met zelfvertrouwen, zelfs te midden van de drukte van het dagelijks leven.