Natuurlijk wil jij dat jouw haar weer straalt! Wie wil dat nu niet? Je kunt ervoor kiezen om één box te bestellen, maar je kunt ook gaan voor een de optie ‘haarbox voor een jaar’. Je ontvang in één jaar drie haarboxen. Elke 4 maanden bekijken je je haartype en haarspecificaties opnieuw, want je haar kan veranderd zijn. Zo kun jij effectief een jaar vooruit én hebt 10% voordeel.

Mijn haarproducten zijn uitgebreid getest en met zorg samengesteld. In de haarboxen vind je 90-95% organische producten, Curly Girl (CG) friendly friendly en haarverzorgingsproducten gehaald uit natuurlijke oorsprong.

Bij aankoop van haarbox professioneel of deluxe ontvang jij ‘How to use’ video’s, zodat jij je producten op de juiste wijze gebruikt. Daarin zoom ik specifiek in op gebruiksgemak, gebruikshoeveelheid en gebruiksmomenten.

Naast haarboxen op maat, voorzie ik je ook van extra ondersteuning. Denk daarbij aan een persoonlijk adviesgesprek, haarwasroutine schema, vitamineboost kaart, haardoelbepaling en trainingen over krul- en stijltechnieken.

De online haarcoach coacht jouw door het gehele proces dat bij stralend en gezond haar komt kijken. Van haartype tot haarspecificaties, van verzorgingsproducten tot stylingsproducten, van wassen tot stylen en van producthoeveelheid tot productgebruik. Ik deel met jou mijn kennis, vertel je alle kappersgeheimen en laat je ontdekken hoe je lekker ruikende, gezonde, stralende en perfect gemodelleerde haren krijgt. Begin bij het begin. Je doorloopt de haartest, kiest de haarbox die bij je past, ontvangt de voor jou samengestelde producten én ontdekt hoe je deze producten het beste gebruikt. Ook coach ik je, als je wilt, bij het in model brengen van je haar.

Binnen no-time is jouw haar (weer) in topconditie!

“Cursus gevolgd bij Angela wegens uitzakken krullen, na vele tips en een nieuwe krultang bijna een ganse week plezier gehad van mijn krullen.”

PATRICIA VLASSAKS

“Vandaag een online training krullen maken met de krultang gehad samen met een paar andere kandidaten. Het was een fijne, leerzame training. Angela legt alles super goed uit ook. Ze vertelt precies welke producten voor welk haar geschikt zijn om de mooiste krullen te maken en je haar het beste te verzorgen. Al haar filmpjes vind ik heel erg duidelijk. Ze is denk ik ‘de geboren kapster’ met veel hart en passie voor haar vak.”

FRANKA

“Fantastisch! Mijn haar voelt weer als ‘nieuw’ aan. Super gaaf dat ik dit mocht testen. De filmpjes zijn erg duidelijk en de dankbaarheidskaart en haarwasroutinekaart zijn erg handig. Ik ga het mensen in mijn omgeving zeker aanbevelen.”

ANGELA STOOP