Reviews

“Cursus gevolgd bij Angela wegens uitzakken krullen, na vele tips en een nieuwe krultang bijna een ganse week plezier gehad van mijn krullen.”

PATRICIA VLASSAKS

“Vandaag een online training krullen maken met de krultang gehad samen met een paar andere kandidaten. Het was een fijne, leerzame training. Angela legt alles super goed uit ook. Ze vertelt precies welke producten voor welk haar geschikt zijn om de mooiste krullen te maken en je haar het beste te verzorgen. Al haar filmpjes vind ik heel erg duidelijk. Ze is denk ik ‘de geboren kapster’ met veel hart en passie voor haar vak.”

FRANKA

Hoi Angela, m[jn ervaring met de haarbox is meer dan ik had durven dromen!! Van pluizig haar, naar steeds gezonder haar, de producten zijn super goed!!! En heel zuinig in gebruik.

FRANSIEN VAN GILS

“Na weer een bezoekje bij Angela’s Hairstyle had ze me mooie krullen gemaakt. Wilde gelijk zo’n krultang kopen, maar kreeg van Angela eerst haar krultang mee om thuis te oefenen, want het is zonde zegt ze als die dadelijk in de kast beland. Maar het lukte me toch niet zo goed om het zelf te doen. Angela kwam toen met de tip om me aan te melden voor de online cursus haren krullen. Dit heb ik met beide handen aangegrepen, en heb heel veel uitleg gekregen over hoe ik het nu wel moet doen. Ben er nog niet helemaal maar het gaat wel steeds beter en sneller! Angela bedankt voor de online cursus, je tips en natuurlijk je geduld. Je bent de beste! Liefs Tamara 😘 ”

TAMARA VAN SCHOTEN

“Mijn haren hebben bij Angela een echte reis meegemaakt. Telkens vertrouwende op haar expertise, ben ik eerst overgestapt op de juiste producten om het haar te verzorgen. Na het wassen van het haar, was föhnen eigenlijk geen optie voor mij omdat het haar dan ontzettend springerig werd. Dus na elke  knipbeurt vroeg ik telkens om het haar te stylen met de stijltang. Een keratinebehandeling een paar jaar geleden was voor mijn haren als een soort van “reset”. Hierna is het haar stukken rustiger geworden. En door de combinatie van de juiste producten en een regelmatige knipbeurt zijn de haren ook veel rustiger gebleven. Na het knippen en föhnen hoeft de stijltang dan ook niet meer gebruikt te worden! Afgelopen weken heb ik de box van Seward Mediter getest. Twee soorten shampoo + bijbehorend masker en een haarolie. Ontzettend blij met het resultaat! Mijn gehoopte resultaat was zachter haar en rustiger haar. En dat is ook uitgekomen. Dus deze producten blijf ik voorlopig gebruiken!”

LINDA