Home » Blog » Werken aan gezond haar. Zo neem jij voorgoed afscheid van droog, futloos of vet haar!

Werken aan gezond haar. Zo neem jij voorgoed afscheid van droog, futloos of vet haar!

Voor en na foto

Je staat ’s ochtends op, loopt naar de badkamer en kijkt moedeloos in de spiegel. Je haar staat alle kanten op. Je voelt aan de punten van je haar en merkt dat deze erg droog zijn. Iets te hard vastpakken en je haar breekt ook nog eens af. Hoe ga je er vandaag voor zorgen dat je warrige pluizenbol weer snel en goed in model zit? 

Is bovenstaand voorbeeld herkenbaar voor jou? Of heb jij juist meer last van dof of vet haar? Wees gerust, je bent niet de enige met deze haarproblemen! I’ve been there, done that! Zelfs ik als kapster sta soms met mijn handen in mijn haar omdat ik even niet weet wat ik ermee aan moet.

Zo merkte ik een half jaar geleden dat mijn haar er dramatisch aan toe was. Het was erg dun geworden en wanneer ik mijn haren gewassen had, lag het hele bad vol met afgebroken haren. Ik heb erg lang moeten zoeken naar wat er voor mijn haar zou werken. Mijn haar was niet in balans, ondanks dat ik wel hele goede producten gebruikten. En ik hoorde deze verhalen ook steeds meer om mij heen terugkomen.

Mijn haar weer in balans

Ja, ik was er klaar mee. Daarom heb ik ervoor gekozen om een test te doen met mijn haar en ben ik uit gaan zoeken welke producten het beste passen bij mijn haartype. Want als kapster rondlopen met afgebroken haarpunten kan natuurlijk echt niet! Wat bleek het geval? Mijn haar had veel meer vocht nodig! En helaas bereiken we dat niet alleen met water uit de kraan, dat zou nog eens makkelijk geweest zijn 😉

Ik heb een aantal weken extra haarproducten gebruikt die mijn haar echt tot in de kern voeden met vocht. Daarna ben ik lichte haarproducten met proteïne gaan gebruiken om het resultaat te behouden. Zo heb ik mijn haar gelukkig weten te herstellen. Deze samenstelling van haarproducten bleek de beste optie te zijn voor mij om mijn haar gezond te houden.

Wat is jouw haartype?

Maar niet ieder haar is natuurlijk hetzelfde. Welke verzorging past het beste bij jouw haartype? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd voordat je bij mijn blog uitkwam en dit stuk nu aan het lezen bent. Ik kan me goed voorstellen dat de zoektocht naar de juiste haarproducten voor gezond haar behoorlijk lastig kan zijn. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik dit zelf ook zo ervaren. En vanuit die ervaring ben ik met een oplossing gekomen voor jouw haarprobleem!

Wil jij weer stralend haar? Mooi, glanzend haar met een gezonde uitstraling? Goed in model te brengen haar met behulp van leuke styling en die je ook nog eens vlot kunt verwerken in jouw haarroutine van de dag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en help ik je graag verder!

Ja, ik wil graag weer stralend haar!

Gezond haar: niet langer meer aanmodderen voor de spiegel!

Om jou te kunnen helpen met herstellen van je haar, het ontwikkelen van een goede haarroutine en met als einddoel natuurlijk gezond haar, ben ik gestart als online haarcoach. Als haarcoach begeleid ik je van begin tot eind door middel van onder andere persoonlijk advies, instructievideo’s en een op maat samengestelde box met haarverzorgingsproducten die passen bij jouw haartype. Op deze manier kunnen we samen aan de slag

  1. Je doorloopt vanuit thuis onze haartest.
  2. Je ontdekt direct welk haartype je hebt.
  3. Je kiest de haarbox die bij jouw wensen past.
  4. Je beantwoordt nog wat specifieke vragen over jouw haar.
  5. Ik stel de verzorgings- en/of stylingsproducten voor je haar samen. De haarverzorgingsproducten  zijn organisch, zonder parabenen, siliconen of sulfaten.
  6. Ik stuur de haarbox met juiste verzorgings- en/of stylingsproducten naar je toe.
    De verzending van de haarproducten is gratis.
  7. Je ontvangt de haarbox en gratis advies onder andere over de beste wasroutine, je haardoel en gebruiksinstructies van de haarproducten.
  8. Je kunt aan de slag met het (weer) laten stralen van jouw haar!

Bij het samenstellen van de verzorgings- en/of stylingsproducten voor jouw haar let ik op de haardichtheid, structuur en dikte van je haar. Hiernaast neem ik ook de porositeit van je haar en je hoofdhuid mee. Dit zijn resultaten die uit de haartest naar voren zullen komen. Stapsgewijs werken we toe naar het gezonder maken van jouw haar. Haar dat straalt én perfect in model zit. Niet langer meer aanmodderen voor de spiegel maar écht resultaat bereiken!

Vind uit welke haarproducten jij nodig hebt

Styling is the key!

Je zult merken wanneer je haar weer in balans is de styling van je haar ook weer veel makkelijker zal gaan. Met goede styling van je coupe zit je haar gegarandeerd elke dag op een leuke en verzorgde manier. Loop jij af en toe vast met styling van je haar of wil je graag meer inspiratie krijgen? Geen probleem! Ik help je graag verder in mijn online trainingen om te werken aan meer volume in je haar, hoe je je haar snel en mooi kunt opsteken of hoe je de gaafste krullen moeiteloos in je haar zet!

Leer mij de kneepjes van het kappersvak

Begin bij het begin

Natuurlijk wil jij dat je haar binnen no-time weer straalt. Wie wil dat nu niet?! Heel begrijpelijk en om tot goede resultaten te komen is het superbelangrijk om bij het begin te beginnen. Back to basic, wat is de huidige status van je haar? En hoe komt dit precies? Schrijf dit voor jezelf op om vanuit daar aan de slag te gaan! Ik hoor graag wanneer ik je met de uitkomsten verder kan helpen.

Liefs,

Angela


Lees je niet graag? Kijk dan het filmpje

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *